Op zaterdag 6 oktober presenteert bierbrouwerij Vandestreek zijn geweldige nieuwe bockbieren. Om dat te vieren organiseren de Heren, samen met de brouwers, een diner in de brouwerij. Denk aan herfstig eten, bockworst, najaarsgroenten en paddenstoelen. Voor 42,50 heb je op het eind van de avond genoten van al dit lekkers, met bijpassende bieren. Uiteraard kun je ook de andere bieren uit de brouwerij proeven. Koop je kaartjes op vandestreekbier.nl. Houd de facebookpagina van de Broeders of de Heren in de gaten.

De Vrijstaat
De Vrijstaat

Kom je eten?

Op vrijdag 24 november bereiden de HerenHanse&Bongaerts een heerlijk lam op een unieke locatie. Het lammetje heeft de afgelopen maanden buiten gelopen bij de De Moestuin van Jagtlust in ’s Gravelande. Daar heeft het zich tegoed gedaan aan mals gras en andere lekkernijen die een bosweide te bieden heeft. Om de veestapel te beheren wordt er af en toe een lam geslacht. En zo’n lam hebben de Heren gekocht. We gaan eten bij De Vrijstaat, een prachtige boerderij, die zich heeft gehandhaafd tussen de nieuwbouw van Leidsche Rijn. De Heren zullen daar een viergangen diner verzorgen. Meer informatie over het menu volgt, maar we kunnen al wel verklappen dat we buiten op open vuur een heerlijke lamssoep maken en dat we een aantal lekkere Utrechtse kazen op het menu hebben. 

Wil je erbij zijn? Voor 52,50 euro kan dat. Dan krijg je een viergangen menu, inclusief drank-arrangement (wijn, bier of non-alcoholisch). Alle drank wordt verzorgd door Slijterij Besseling op de Kanaalstraat. Stuur een mail naar info@herenhanse-en-bongaerts.nl en geef aan met hoeveel mensen je wil komen. We sturen je dan alle informatie toe. We beginnen om 19.30. Oh ja, we hebben plaats voor maximaal 25 personen, dus…